Zetuvit absorberande kompress 10x10 cm sterilförp.
Zetuvit absorberande kompress 10x10 cm sterilförp.
Zetuvit absorberande kompress 10x10...
Zetuvit absorberande kompress 10x10...

Zetuvit absorberande kompress 10x10 cm sterilförp.

HARTMANN
Sista produkten i lager
140,00 kr
Inkl. moms

Zetuvit absorberande kompress 10x10 cm sterilförp. 25 st/förp.

Beskrivning

Zetuvit® E Absorptionsförband Zetuvit E är ett absorptionsförband avsett för måttligt till rikligt vätskande sår. Förbandet består av fyra olika materialskikt, som kompletterar varandra optimalt och som ger förbandet dess goda egenskaper.

Egenskaper :Förbandet har en hög absorptionskapacitet och suger snabbt upp exsudat. Förbandet är enkelt att kombinera med andra typer av förband såsom salvkompresser eller kalciumalginater. Material Zetuvit E är ett fyrlagers förband. Den absorberande kärnan består av cellulosafluff och är innesluten i en tunn non-wovenväv av cellulosa som fördelar vätskan jämnt över förbandet. Baksidan med blå färgmarkering består av non-woven polypropen som står emot väta men inte är ocklusiv utan genomsläpplig för luft. Detta förhindrar att exsudatet bildar klumpar i förbandet. Framsidan består av hydrofil non-woven polypropen som gör att förbandet inte fastnar i såret. Produkten är klassificerad som medicinteknisk produkt, klass I. CE-märkt enligt EU-direktiv 93/42/ EEC. 

Indikation: Alla ytliga, måttligt till vätskande sår, såsom kirurgiska sår och venösa bensår. Fixeringsinstruktion Zetuvit E kan fixeras med bindor, tejper, tubgaser eller fixeringsnät allt enligt behov och sårets placering.

Produktdetaljer

2301161531285
1 Produkt

Reviews (0)

No reviews
Produkter tillagda för jämföring

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla mediefunktioner och för att analysera vår trafik.