Pipinette hållare Ergo
Pipinette hållare Ergo
Pipinette hållare Ergo
Pipinette hållare Ergo

Pipinette hållare Ergo

Pipinette
Slut i Lager
190,00 kr
Inkl. moms

Pipinette hållare Ergo

Beskrivning

Trä Travel Kit-påsen genom hållaren och vik ned kanterna runtom. Kanterna ska vikas ner över hela handtaget och ned ca 8 centimeter runtom. Man kan också föra in en del av kanten genom den lilla öppningen på handtaget och fästa den i nabben på öppningens undersida.Undvik stora veck runt öppningens kant. De kan förhindra att vätskan rinner direkt mot påsens botten.

Sittande: Kvinnor skjuter fram kroppen på sitsen. För in hållaren, med påsen, under kroppen tills den sitter anatomiskt rätt på plats. Påsen ska hänga ned utanför stolskanten. Om handtaget pressas nedåt i denna ställning så sluter hållaren tätare mot kroppen. Det är viktigt att man sitter i rätt höjd så att lår och underben kommer i rät vinkel. Stolsitsen bör vara plan. Om den lutar bakåt, eller är för låg, är det svårt att kissa avslappnat.

Stående: Placera hållaren med påsen mellan benen så att det känns tryggt och bekvämt. Luta dig gärna med ryggen mot en vägg eller avlasta en del av kroppstyngden med ena handen mot ett bord. Om kroppen är avslappnad går det lättare att tömma blåsan helt.

Pröva alltid första gången hemma!

Produktfakta
Ergo Handle: 70% polypropen och 30% Dryflex.
Resetui: 100 % nylon. Ett resetui medföljer.

OBS! PÅSAR KÖPS SEPARAT-INGÅR EJ

Produktdetaljer

2305201312456

Reviews (0)

No reviews
Produkter tillagda för jämföring

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla mediefunktioner och för att analysera vår trafik.