Royal Rest Memory
Royal Rest Memory
Royal Rest Memory
Royal Rest Memory
Royal Rest Memory
Royal Rest Memory
Royal Rest Memory
Royal Rest Memory

Royal Rest Memory

Royal Rest
Sista produkten i lager
945,00 kr
Inkl. moms

Royal Rest Memory

Beskrivning

Royal Rest Memory består av ett avancerat viskoelastiskt material "memory foam". Detta trögelastiska skum reagerar på värme och tryck och ställer automatiskt in sig efter din egen kropp vilket ger en känsla av tyngdlöshet och komfortkänsla. Materialet formar sig alltså efter din kropp.

Mått:

50 x 35 x14/11 cm

Kommer med överdrag i velour. (Extra kuddöverdrag i vit satäng går att köpa separat)

Alla Royal Rest Ortopediska kuddar ger ordentligt stöd för skuldra och nedre nackkotorna. Därmed får hela nack och skulderpartiet ett bra stöd. Tack vare sin ergonomiska utformning glider kudden in mellan axelpartiet och nackkotorna och fyller utrymmet däremellan,vilket på ett följsamt sätt får ryggraden att automatiskt inta ett anatomiskt korrekt läge.

En svagt stretchande effekt på nacken och ryggraden kan göra att förändringen känns ovan till att börja med. Ca 2-14 nätter kan det ta för att vänja sig.

Royal Rest kuddar består av ortopediska kärnor av ett fastare material,inbäddad i ett mjukare kuddmaterial.

Kuddarna är registrerade som Medecinteknisk produkt vid Läkemedelsverket. Tillverkaren uppfyller kraven enligt ISO 9001:2008 och är certifierad ac CertiPUR (ett internationellt certikat för skumplastkvaliteter) vilket innebär att polyetermaterialet är testat och klarar gränsvärdena för hälso och miljöskadliga ämnen.

Samtliga produkter är tillverkade i Sverige utan förekomst av freon,farliga ämnen eller kemiska lösningsmedel. De är allergitestade och innehar godkänd certifiering enligt ÖKO-Text100-Standard

Produktdetaljer

736880
1 Produkt

Reviews (0)

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkter tillagda för jämföring

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla mediefunktioner och för att analysera vår trafik.