Royal Rest Original
Royal Rest Original
Royal Rest Original
Royal Rest Original

Royal Rest Original

Royal Rest
Slut i Lager
845,00 kr
Inkl. moms

Royal Rest Original

Beskrivning

Royal Rests kuddar består av ortopediska kärnor av ett fastare material inbäddat i ett mjukare kuddmaterial.

Original kudden är tillverkad av traditionellt högelastiskt komfortskum.

Mått: 50 x 40 x 15/13 cm

Försedd med  ett avtagbart,formsytt örngott i vit satäng med dragkedja (går även att beställa separat )

Alla Royal Rests Ortopediska kuddar ger ordentligt stöd för skuldra och nedre nackkotorna. Därmed får hela nack-och skulderpartiet ett bra stöd. Tack vare sin ergonomiska utformning glider kudden in mellan axelpartiet och nackkotorna och fyller utrymmet däremellan, vilket på ett följsamt sätt får ryggraden att automatiskt inta korrekt läge.

En svagt stretchande effekt på nacken och ryggraden kan göra att förändringen känns ovan till att börja med. Kroppen kommer att behöva en viss tid (2-14 nätter) för att vänja sig.

Det som skiljer en ortopedisk nackstödskudde åt från vanliga kuddar är att den ska tillhandahålla optimalt korrekt stöd.

Royal Rests produkter är registrerade som medecinteknisk produkt vid Läkemedelsverket. Tillverkaren uppfyller kraven enligt ISO 9001:2008 och är certifierade av CertiPUR (ett internationellt certifikat för skumplastkvaliteter)vilket innebär att polyetermaterialet är testat och klarar gränsvärdena för hälso och miljöskadliga ämnen.

Samtliga produkter är tillverkade i Sverige utan förekomst av freon,farliga ämnen eller kemiska lösningsmedel. De är allergitestade och innehar godkänd certifiering enligt ÖKO-Text 100-Standard.

Produktdetaljer

213857

Reviews (0)

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkter tillagda för jämföring

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla mediefunktioner och för att analysera vår trafik.